2 Mart 2016 Çarşamba

DİKKAT!! Şubat 2016 Bildirgelerini Onaylayanların Asgari Ücret Desteğinde Mahsup İşlemleri!!

DİKKAT!! Şubat 2016 Bildirgelerini Onaylayanların Asgari Ücret Desteğinde Mahsup İşlemleri!! 

 Şubat bildirgelerini onaylamaya başladığımız şu günlerde herkesin kafasında Ocak ayında faydalanacağımız indirim rakamının nasıl gözükeceğinin belirsizliği yaşanmaktadır.

Aslında belki de ilerleyen günlerde Bildirgenin tahakkuk ekranında Ocak ayında indirimden faydalanamadığımız rakamın Şubat bildirgenin tahakkuk ekranında gözükmesi olacaktır.


ŞU ANDA ŞUBAT 2016 BİLDİRGE TAHAKKUKUNDA GÖZÜKMÜYOR!


Evet şu anda maalesef Şubat bildirgede indirim tutarı tahakkuk ekranında gözükmüyor. Ama kurumun yazılımcılarının bu süreçle ilgilendiklerini düşünüyorum.


DİKKAT!! ÖDEME DE MAHSUP İŞLEMİ YÜRÜRLÜKTEDİR!!


Herkesin merakla beklediği konuya açıklık getirmek istedim. Onayladığım bildirgelerde tahakkuk sayfasında şu anda indirim gözükmemesine rağmen banka ile Şubat ayı bildirgenizi ödemeye çalıştığınızda Ocak ayında hak etmiş olduğunuz destek tutarı kadar eksik ödeme çıktığını önemle belirtmek isterim. Sonraki aylarda da mahsup işleminin bu şekilde devam edeceğini belirtebilirim.


Yeni bir uygulama olduğu için hepimiz sabırsızlanıyoruz. Lakin kurumun tüm yeniliklerinde olduğu gibi bu işleminde de biraz süreç uzayacak gibi…


TANER ÖZDEMİR

http://www.tanerozdemir.com.tr/dikkat-subat-2016-bildirgelerini-onaylayanlarin-asgari-ucret-desteginde-mahsup-islemleri.html

02.03.2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi