14 Temmuz 2016 Perşembe

Vatikan 'ın Sırları "Kırılmış ve Eğrilmiş Haç"

Vatikan 'un Sırları 

Papalar bile ölür ve öldü de zaten. Papanın ölümünden sonra "güdümlü" medyada çıkan "Papanın ölümüne Müslümanlar bile ağlıyor" tarzı sipariş haberlerde çok ilginçti çünkü Papanın ve Vatikan'ın hangi gücün pençesinde olduğunu bilen bazı Katolikler için bile ortada üzülecek bir şey yoktu. 2004 yılbaşı gecesi tüm dünyada "Yeni Dünya Düzeni" için çağrıda bulunabilen bir Papaydı o ve yeni düzenin sahiplerinin kim olduğunu da çok iyi biliyordu. 1981 senesinde yazdığı "Kırık Haç" kitabı çıktığının haftası Vatikan tarafından toplatılan eski Katolik rahibi Piers Comptonda bu gizli efendilerden bahsetmişti zaten. Tam 14 sene boyunca Vatikan'ın yayın organı "Kainat" dergisinin editörlüğünü yapmış olan Compton çok iyi biliyordu o gizli efendilerin kim olduğunu. 200 sene boyunca Vatikan'a sızmak için her yolu deneyen ve sonunda başarıya ulaşan İlluminati örgütüydü gizli efendilerden birinin adı. 1903 senesinde Mason Kardinal Rampollo papa olmak üzereyken devrin Avusturya Macaristan imparatoru Franz Joseph bu seçime engel olmuştu ve zaten o yüzden defteri dürüldü Avusturya Macaristan'ın Birinci Dünya harbinde. 



Fakat Illuminati çok sabırlıydı ve bir 55 sene bekledikten sonra sonunda ilk mason papa kardinal Rongalliyi Papa 23.John olarak Vatikan'a çıkarmayı başardılar. Mason papalardan biri olan Papa 6.Paul o zamana kadar Papaların kullandığı asadaki haçı değiştirerek yeni bir haçla ortaya çıktı. Kırık veya eğrilmiş bir haçın üzerinde garip bir çarmıhtaki İsa figürü olan bu haç Vatikan'ın yüzyıllarca önce kullanılmasını yasak ettiği bir haçtı. Çünkü bu haçın üzerindeki figür Katolik inancındaki İsa'yı değil tüm Ortaçağ boyunca büyücülerin asalarında kullandığı "İsa Düşmanını" temsil ediyordu. İncil'de İsa düşmanı olarak adlandırılan bu varlığın ismi İslam'da kıyamete yakın çıkacağı düşünülen Deccal olarak geçer. Uzaktan normal bir haça benzeyen bu "yasaklanmış" haçı Papa 6. Paul kullanmaya başladı ve ondan sonraki tüm papalar da devam etti. Illuminati Vatikan'ı ele geçirdiğini tüm dünyaya böyle ilan ediyordu işte. 



Tabi bu hakimiyete karşı çıkmak isteyen Papalarda yok değildi. Bunlardan biri olan Papa 1.John Paul 1978 senesinde seçildiği zaman masonik etkiyi kırmayı amaçladı. Yaptığı soruşturmalarda P2 mason locasını ve bunlara üye 121 üst düzey din adamını deşifre etti. Bunun dışında Vatikan bankasında aklanan mafya paraları ve P2 bağlantısını da bulmuştu. Tüm bunlar karşısında dehşete düşen Papa 1.John Paul tüm dünyaya bir açıklama yapmak üzereyken seçildikten 33 gün sonra faili meçhul bir "zehirlenme" suikastiyle öldürüldü. Onun yerineyse Papa 2. John Paul yani şu an ölen Papa geçirildi. Gerçek adı Karol Wojytla olan papanın seçilmesi büyük sürprizdi çünkü kendisi 1522 senesinden beri seçilen ilk İtalyan olmayan Papaydı ve üstelik ülkesi olan Polonya o sıralar hala komünizmle idare edilen bir demirperde ülkesiydi. Bunların dışında rahip olmadan önce Nazi işgali altındaki Polonya da Almanların Yahudileri zehirlemek için kullandığı zehirli gazları imal eden bir kimya fabrikasında çalıştığı söyleniyordu. 



Papa 2. John Paul koltuğa oturunca kendisinden önceki Papanın akibetinden ibret alarak Masonlarla iyi geçinmesi gerektiğini anlamıştı. İşte bu yüzden Vatikan'ın içinde kurulmuş gizli "Opus Dei Werk Gottes" (Tanrının eseri) mason locasını resmi olarak tanımak ve girilmesi yasak örgütler listesinden çıkarmak yaptığı ilk icraatlardan oldu. Fakat zamanla Papa masonların ve arkasındaki gücün kuklası olmaktan sıkıldı ve ipleri eline almaya yeltendi. Bu hareketi üzerine de bildiğiniz gibi "Uyarıldı". Nasıl uyarıldığını ve uyaranın kendisinin bile bunun farkında olmadığını bilenler bilir. 



Bu uyarıdan sonra Papa bir anda kendine gelerek Hristiyanlık ve Yahudilik arasındaki anlaşmazlıkları gidermek için bir kurul topladı ve çalışmalara başladı. 1994 senesinde Vatikan'ın İsrail'i resmen tanımasıyla bu çalışmaların meyveleri toplanmış oldu. Papayı kendisine getiren "Uyarma" eyleminin Bulgarlar ve KGB üzerine atılması da gene aynı gizli eller tarafından yapılan propaganda çalışmasının bir ürünüydü. 



Papanın ölümünün aslında son derece gizli başka bir anlamı daha var. Kehanetleriyle ünlenmiş Nostradamus Quatrain ismini verdiği kehanet dizelerinin 6.6 bölümünde şöyle der. "Ursa Minor takım yıldızlarının orada görünecek bir gök cisminin çıktığı gün Romanın büyüğü ölecek ve karanlık çökecek." Konuyla ilgilenen bazı dostlar derler ki şu an tam da o bölgede bir gök cismi çıkmış ve eğer kehanet doğruysa Papanın ölümü Hıristiyanlık ve Avrupa için felaketlerin başlamasının işaretiymiş. Tabi ben böyle konuları çok bilmem ama kulağıma gelen bu ilginç bilgiden de haberiniz olsun 
istedim. Kısacası sevgili dostlar görev süresinde Sovyetlerin ve Komünizmin çökmesi, Amerika önderliğinde "Yeni Dünya Düzeninin" kurulması ve Irak işgali gibi tarihsel olaylar yaşanan Papa 2. John Paul sırlarıyla ölmüştür ve yerine seçilecek yeni Papanın kimliği gelecekte yaşanacak olaylara da ışık tutacaktır.



iPhone'umdan gönderildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi